Знаете кои са зодиите, с които си подхождате, но какво

...
 
 
Знаете кои са зодиите, с които си подхождате, но какво
Коментари Харесай

Какво трябва да знаят зодиите, за да имат наистина пълноценна връзка

 

 

Знаете кои са зодиите, с които си подхождате, само че какво се случва, откакто се влюбите? Дали вълшебната първа среща ще се трансформира в същинска връзка, която трае повече от няколко месеца и може би включва опцията да заживеете дружно, да си вземете домакински любим … а за какво не и освен това? Нека звездите оказват помощ да разберете по какъв начин да се уверите, че връзката ви има капацитет.

 

ОВЕН

Понякога сте малко натрапчиви – постоянно би трябвало да сте прави! Но с цел да запазите връзката си здрава, би трябвало да оставите вашия сътрудник да завоюва няколко пъти разногласието (само няколко!) Не забравяйте, че не постоянно би трябвало да имате последната дума.

 

ТЕЛЕЦ

Като мощен и безмълвен вид, не постоянно изразявате това, което в действителност желаете и имате потребност. Но би трябвало да кажете на колегата си какво желаете, с цел да сте сигурни, че и двамата сте на една и съща страница, вместо да очаквате той  да прочете мислите ви! Бъди същински, Телец.

 

БЛИЗНАЦИ

Оообииичате да говорите. Говорите, до момента в който вечеряте дружно, а когато не сте – изпращате му известия през целия ден. Знаем, че е мъчно, само че спрете да го заливате със известия. По този метод ще имате защо да говорите, когато действително сте дружно.

 

РАК

Раздавате се във връзките си и ще извършите всичко за колегата си. Това обаче може да е проблем, когато вършиме нещо, единствено с цел да му угодите. Например вашият човек мисли, че в действителност обичате да гледате „ Маскирания артист “, а вие в действителност не харесвате това шоу, само че го вършиме поради приятеля ви. Поставете граници, с цел да сте сигурни, че вашият сътрудник не ви приема за даденост.

 

ЛЪВ

Вие сте звезда. Вие го знаете и вашият сътрудник също е наясно. Но от време на време той  може да се усеща помрачен от вашата популярност. Всъщност той евентуално копнее за личната си еднаквост във връзката. Така че – оставете го да свети. Покажи му, че и вие сте му почитател.

 

ДЕВА

Склонна сте да се фокусирате прекалено много върху детайлите. Това значи, че в случай че вашият другар не ви изпрати известие незабавно, вие излизате с пет разнообразни теории за това, което в действителност прави. Не правете това! Доверете се на вашия сътрудник. Ако не можете да му имате доверие, тогава за какво сте с него?

 

ВЕЗНИ

Имате табиет да се държите като вашия сътрудник. Неговото обичано заведение = вашето обичано заведение, макар че не е по този начин. Винаги давате всичко от себе си, с цел да накарате една връзка да работи – даже в случай че това значи да компрометирате вашите потребности. Трябва да говорите, Везни! Кажете на вашия другар, че в действителност в действителност ви е писнало от пица и желаете такос довечера. Вашият човек ще го оцени!

 

СКОРПИОН

Когато харесвате някого, вие навлизате в дълбокото. Чувствата ви са най-малкото интензивни, буйни и горещи. Но с цел да поддържате връзката здравословна, оставете на вашия сътрудник малко време и пространство, с цел да си долипсвате. Ако той е свободен да прекара една вечер надалеч от вас, идната вечер, когато сте дружно, ще бъде незабравима.

 

СТРЕЛЕЦ

Вие сте свободен дух, нокогато решите да имате връзка, това значи, че в действителност сте съществени. За да поддържате връзка, сътрудникът ви ще би трябвало да одобри вашите импулсивни настроения. Поканете го на премеждие на място, на което и двамата в никакъв случай не сте били, даже и това да е просто паркът в близкия квартал.

 

КОЗИРОГ

Свикнали сте да бъдете началник във всичко, което вършиме, което значи, че би трябвало да се научите да споделяте отговорностите с колегата си, вместо сами да планирате всяка среща / хранене / вечер пред тв приемника. Помислете за вашия фаворит като за ваш сътрудник, а не като за ваш чиновник.

 

ВОДОЛЕЙ

Трябва да сте във връзка, която  чувствате супер „ неповторима “. Мразите всичко скучно или обикновено! Така че бъдете в допълнение изобретателни, когато става въпрос за това по какъв начин, по кое време и къде ставате нестабилни с вашия сътрудник. Поддържайте нещата забавни и връзката ви може да продължи постоянно.

 

РИБИ

Вашата фикция е мощно развита, тъй че помислете за ролеви игри от време на време! Дайте независимост на въображението си и това ще ускори връзката, която имате с вашия сътрудник. Забавлявайте се!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР